Utflykt och bad

Under dagarna som varit har vi hittat på lite bus här hemma. Vi har badat med hundarna - Wira var överlycklig!  Jag har hunnit med ett tandläkarbesök och körlektion och jag och Erika gjorde en liten utflykt till Klabböle Energicentrum.  Vi börjar väl med badandet.


Vårat favoritställe var upptaget så vi åkte vidare till vårt nästbästa ställe (som Nilla gillar bättre, eftersom där får hon vara lös på stranden).


Den skeppsbrutna Piraten slänger sig ut i vattnet så fort hon får chansen.  Fort ut efter dummien!




Nilla, som inte tycker om vatten, fastnade på betongklumpen. Hon gick ut och klättrade upp på den, men när hon ville tillbaka tordes hon inte hoppa ner  Eftersom hon inte kunde känna hur "odjupt" vattnet var stod hon länge och pirade för hjälp  Tillslut tog hon det längsta skutt hon kunde och en halv sekund senare studsade hon upp på stranden...

Så var det en utflykt till Klabböle också då.
Jag och Erika drog iväg igår eftermiddag och började med att gå nerför flottningsrännan.  Den har varit 6 km lång, men nu finns det bara några hundra meter kvar. På väg upp igen hör vi folk som kommer. Det första Erika  gör instinktivt är att skrika: "FORT! LÅTSAS VAR NORMAL!"

Efter en daimglass var gick vi in i receptionen där man kan testa olika experiment. Vi hittade en spegel som vi lekte med ett tag.


Man ställer sig med ena halvan av kroppen bakom spegeln...


Erika saknar en del av ansiktet...


Så måste vi ha med en riktig slamsbild också ju!  Med ett tredje stödben


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0